| alexxis0712 a întrebat:

Hai noroc TPU. Care stie e bine daca, combin sala cu exercitiile de acasa? eu fac sala dar pe langa mai vreau sa fac si flotari tractiuni acasa... ies rezultate bune? sau las doar sala iar cele de acasa nu le mai fac.? ce se poate intampla daca le bag pe amandoua, intru in definire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MrCereala a răspuns:

Ar fi recomandat sa faci si acasa si la sala. Ti-ai dezvolta mult mai mult muschi si patratelele si te vei mentine mult mai sanatos.

| alexxis0712 explică (pentru MrCereala):

Asa zic si eu... Dar multi zic s`o las mai moale ca cica nu rezolv nimic, ca dau in definire dupa si nu se maresc muschii

| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Eu zic ca poti dar sa fie la fel exercitiile. FUNDA!

| AssaSinNKidD a răspuns:

Sallut si eu fac sala si la fel lucrez si la sala si acasa. Poti sa faci nu e nici o problema. Chiar te ajuta foarte mult.

Sper ca te-am ajutat. Funda? :*