| Amelya02 a întrebat:

Hamsterul meu pitic roborovsky m-a muscat inauntrul urechii, mi-a curs mult sange. exista vreun risc de infectare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Dă-ți cu tinctură de propolis acolo, e dezinfectant și ajută la vindecare.

10 răspunsuri:
| justgabriela a răspuns:

Cum a reusit slava cerului sa te muste tocmai acolo?
Eu zic ca nu, dar vorbeste cu mama ta si eventual mergi la medicul de familie.El va si ce sa iti spuna

| adelynx a răspuns:

laughing Cum a ajuns un hamster in urechea ta? Oricum ar trebui sa dezinfectezi locul si dupa vorbesete cu mama tawinking

Elianna
| Elianna a răspuns:

Exista! Orice muscatura, fie de animal fie de om, face o insertie de microbi aflati pe dintii fiintei care te-a muscat. Si ce este in gura unui hamster...nu cred ca-ti face bine.
De obicei ranile provocate de animale si in special muscaturile, se vindeca foarte greu.

| florin1979 a răspuns:

Bine ca nu te-a muscat de ceru gurii rolling on the floor iti bagi soarecu in ureche? laughing

| ovidiu13b a răspuns:

Dacă eram eu în locul tău, pe geam cu el. acum depinde a cui e vina și cine Doamne iartă-mă la băgat acolo laughing)
Sunt șanse foarte mari să fie infectată rana, deoarece... „Orice muscatura, fie de animal fie de om, face o insertie de microbi aflati pe dintii fiintei care te-a muscat." happy de acord cu Ellianna.

| Amelya02 explică (pentru adelynx):

Pai l-am lasat pe umar, chiar nu stiu cum a ajuns acolo. am dezinfectat cu spirt laughing)

| Amelya02 explică (pentru Elianna):

Am dezinfectat cu spirt.

| Amelya02 explică (pentru florin1979):

Eraaa pe umar, nu stiu s-a catarat acolooo ca el are doar 4 cm

| mona a răspuns:

Riscul unei infectii exista iar daca o sa te doara ar fi bine sa mergi la ORL

| Ventilator12345 a răspuns:

Pai daca nu e bolnav nu happy