| 7DaysCuPortocale a întrebat:

Heeeeei ^^! Ce se intampla daca mananc zilnic vreo 3 struguri [potriviti], 4 nectarine si diverse fructe :3? Imi dauneaza organismului :3? Multumesc ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fructele nu se combină, se mănâncă separat.
Consumul este recomandat zilnic, dar nu uita că trebuie să consumi și lactate, carne slabă, etc.
Pa, pa.

| GreenSky a răspuns:

Fructele sunt sanatoase si e benefic sa consumi cat mai multe dar combinate cu alte alimente!

| Sebastian1996 a răspuns:

Daca nu le mananci pe toate odata nu iti dauneaza. dar pe parcursul zilei e bine.

Răspuns utilizator avertizat
| aureljeo a răspuns:

Din contra nu iti dauneaza ci dimpotriva ajuta organismul cu diferite vitamine si multe altele... si eu manan vreo 2 banen imineata pe al vreo 10 niste piersici din gradine... pe la amiaza rosii pe al vreo 4 o gustare de mere seara o portocala sau suc de portocale si nu am patit nimica inca big grin

| doamneSpuneceamgresit a răspuns:

Si eu mananc vreo...7 mere, 2-3 struguri, 3-4 rosii pe zi. si nu am nici o treaba cu organismul, din contra ..multi oameni imi spun ca e foarte bine, pentru. ca are vitamine multe si o doza de energie, asa ca esti un copil sanatoswinking. ca mine big grin