| AladinMadarfakar a întrebat:

Heeei,TPU.Sunt grăsuț,sunt destul de mic.E bine să fii gras sau slab? din câte știu ai multe dezavantaje când ești gras,alergi greu și chestii de astea,prietenii îmi zic să slăbesc, cum pot slăbi sau să rămân cum sunt eu grăsuț?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Apuca-te de facut sport si evita sa manaci paine, paste fainoase, biscuiti, dulciuri si sa bei sucuri si o sa slabesti incet -incet dar sigur.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Nu e bine sa fii grasut. Dezavantajul nu e numai ca alergi greu. Dar ficatul se ingrasa, inima se imbraca in grasime, diabetul e pe aproape (daca nu chiar preinstalat) si altele ce tin de sanatate. In plus, transpiri mult si asta nu le place fetelor. Nu mai minca grasimi, dulciuri, fainoase, fa multa miscare.