Stergi locu afectat cu apa oxigenata apoi folosesti un unguent cu kanamicina 1 de 2 ori pe zi.
Ca să scapi de coșurile de pe piept, trebuie să ții cont de câteva sfaturi : de fiecare dată când faci baie,folosește un gel de duș abraziv, schimbă-ți lenjeria de pat în fiecare săptămână, și dă-te cu unguent de gălbenele pe zona respectivă, de fiecare dată după ce faci baie. Nu încerca să le spargi, vor rămâne semne inestetice, iar situația se va înrăutăți.
Sănătate!
Crema PureCalendula de la Yves Rocher(29 lei). Pe mine m-a ajutat foarte mult...şi dă rezultate chiar după prima aplicare.
Sau dacă vrei un remediu natural încearcă feliile de castravete, sunt foarte eficiente.
O zi bună
Pai. Spirtul face foarte bine, usuca cosurile si crema de galbenele Pe mine ma ajuta f mult. Sper ca ti-am fost de folos :* pup
Pentru cosuri eu am folosit zynerit si skinoren,NU IN COMBINATIE.Ori unu, ori altu, dar ceva mai natural e zeama de lamaie.Stoarce o lamaie si ungete cu zeama aia, mie mai repede mi-a trecut asa decat cu creme.Bafta
Sîrca_Ionel_1996 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: