Ca să nu se elimine ovulul, se aplica seara înainte de a te întinde în pat pentru somn. Contactează medicul pe care ți le-a prescris și spune-i tot, doar el te poate sfătui in acest sens.
Sănătate!
Tocmai ziceam despre cineva care chiar stie...nu am cerut indicatii despre cum si cand se administreaza ovulul cred ca daca favi un tratament sti dinainte cum trebuie facut..si nu stiu cine ti a zis ca o parte din ovul nu trebuie sa curga, asta e normal
Și eu am luat ovule date de medic și acesta m-a sfătuit așa. Asta dacă ți se pare "normal" pentru tine înseamnă că e ok, te simți confortabil, in schimb mie nu-mi place mai ales sa fiu undeva în oraș ori la munca și să simt că îmi curge. Seara e cel mai indicat.
Nu stiu cebai inteles da nu vad unde am intrebat cum se pume ovulul si ca mi l am pus seara sau dimineata dau la pranz? unde am zis ca nu mi l as fi pus seara? ca eu nu vad
Eu te-am sfătuit nimic mai mult. Și atât cum se pune cât și de a consulta un medic. Daca vrei sa le iei ca atare, bine, dacă nu, e problema ta. TPU nu-ți rezolva problemele de sănătate!