Am doua colege care sunt ca tine. La varsta asta e normal sa ai de la 1.40 pana la 1.45 Si poate 1.50 daca esti mai dezvoltata.
Bună.
Și de ce să nu fie normal?
Nu vorbim de gigantism, te-ai dezvoltat mai repede și tot mai din timp se va opri și creșterea.
Pa, pa.
Fiecare in adolescenta are o perioada de crestere rapida.Asa ca este foarte normal.
Bună!
DA, este normal, atât ca înălţime, cât şi ca greutate.
Ai greutate normală, iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 57 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Toate cele bune.
Da, este normal, stai liniștită! O să fii fotomodel! Frumoasă ești, înaltă o să fii, o să le ai pe toate!
Daca esti si fata e normal ca te dezvolti pana pe la 17 maxim 18 ani, e foarte normal.
Nu e adevarat! Se calculeaza inaltimea mea minus 10 si imi iese mai putin decat trebuie sa am! Oricum este parerea ta!
Salut! Si eu am tot 11 ani si am tot 164 cm. Nu este normal pentru aceasta varsta, dar nu este ceva de care trebuie sa te ingrijorezi. Poate te-eai dezvoltat mai mult acum, dar dup-aia poate o sa te opresti din crescut.
Eu am 13 ani am 1.50... normal e sa ai la 11 ani cam 1.40-1.45 (dupa ceva tabel de la doctori) si eu am probleme cu inaltimea, dar eu spun ca e ok sa ai 1.64. oricum nu trebuie sa te iei dupa parerile oricui. funda?:*
Nu musai. eu am 11 ani si am 1, 57
La 11 ani asemenea inaltime si atat de putine kg nu cred ca ar fi deloc normal!
Un metru 30 nu e normal la 11 ani. Doar daca esti mica de inaltime
anonim_4396 întreabă: