| Helena2011 a întrebat:

Heei TPU! Este normal ca la varsta de 11 ani sa am 1.64 si 50 kg? Ma refer mai mult la inaltime! big grin
Astept raspunsuri multe!
Multumesc anticipat! Fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LuckyVictorious a răspuns:

Am doua colege care sunt ca tine. La varsta asta e normal sa ai de la 1.40 pana la 1.45 happy Si poate 1.50 daca esti mai dezvoltata.

21 răspunsuri:
| ursnadrei a răspuns:

Mi se pare normal!

| DeaDeea a răspuns:

Eu am 13 ani am 1.50... normal e sa ai la 11 ani cam 1.40-1.45 (dupa ceva tabel de la doctori) si eu am probleme cu inaltimea, dar eu spun ca e ok sa ai 1.64. oricum nu trebuie sa te iei dupa parerile oricui. funda?:*

| IPaula007I a răspuns:

Pentru varsta de 11 ani sunt urmatoarele : inaltime 1, 30m si 27 kg.

| anagrig a răspuns:

Salut! Si eu am tot 11 ani si am tot 164 cm. Nu este normal pentru aceasta varsta, dar nu este ceva de care trebuie sa te ingrijorezi. Poate te-eai dezvoltat mai mult acum, dar dup-aia poate o sa te opresti din crescut.

| Iuliana186 a răspuns:

Ar trebui să mai slăbeşti!

| Lionsgate a răspuns:

Daca esti si fata e normal ca te dezvolti pana pe la 17 maxim 18 ani, e foarte normal.

| Bia2001 a răspuns (pentru IPaula007I):

Nu musai. eu am 11 ani si am 1, 57

| Helena2011 explică (pentru IPaula007I):

La 11 ani asemenea inaltime si atat de putine kg nu cred ca ar fi deloc normal!

| lazurcaandrei a răspuns:

DA,este normal!

| LuckyVictorious a răspuns (pentru IPaula007I):

Un metru 30 nu e normal la 11 ani. Doar daca esti mica de inaltimehappy

| Helena2011 explică (pentru Iuliana186):

Nu e adevarat! Se calculeaza inaltimea mea minus 10 si imi iese mai putin decat trebuie sa am! Oricum este parerea ta!

| Manuela18 a răspuns:

Stai linistita ca e normal. Nu ai de ce sa te temihappy Comic.

| CarlaElena a răspuns:

Este cat se poate de normal!

| Anonimaa77 a răspuns:

Ar trebui sa fi mai scunda dar nu e nici o problema.happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce să nu fie normal?
Nu vorbim de gigantism, te-ai dezvoltat mai repede și tot mai din timp se va opri și creșterea.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Eşti în creştere, este normal.
Te pup!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este normal, atât ca înălţime, cât şi ca greutate.

Ai greutate normală, iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 57 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Toate cele bune.

| AlexaSiAtat3 a răspuns:

Eu am 12 ani si 1.60.In zilele noastre, cred ca e normal.

| Azµre a răspuns:

Da, este normal, stai liniștită! O să fii fotomodel! Frumoasă ești, înaltă o să fii, o să le ai pe toate!

| onasis1961 a răspuns:

Fiecare in adolescenta are o perioada de crestere rapida.Asa ca este foarte normal.

| Helena2011 explică (pentru Azµre):

Mersii :*