| JustYourLove a întrebat:

Heeiii TPUhappy am o problema, si as vrea sa ma ajutati daca >puteti:". De la un timp, dimineata cand urinez are o culoare asa tulbure, si miroase ciudat.thinking de ce oare? mi-am inceput viata sexuala aprox. acum 2 luni, si sincer mie mi-e frica ca din cauza aia e asa, dar trebuie sa recunosc ca inainte nu prea ma uitam cum este.:d dau FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici o problema de natura medicala. Probabil ca nu bei tu destula apa sa iti speli rinichii. Oricum, e normal ca urina de peste noapte sa miroasa si sa aiba o culoare mai densa decat in restul zilei, cand mergi la wc cam la fiecare doua ore sau mai des.
Cred ca nu ai observat tu particularitatea aceasta pana acum. Adica nu te-a interesat, din moment ce in urma cu doua luni nu erai activa sexual.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic.e periculos.cu ce nespalata ai pus-o? sau poate esti bolnav de altceva.

| JustYourLove explică (pentru anonim_4396):

1. sunt fatahappy, 2. el nu mai facuse sex inainte decat cu o fata care pe atunci era si ea virginalaughing..si suntem ft curati aman2, avem grija de igiena noastra zilnicahappy so, nu suntem nespalati!

| Andrei2343434343434343 a răspuns:

Du-te la medic. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Just? nu fi atat de sigura.multi s-au imbolnavit de sida fiind siguri.chiar sot si sotie.deci lasa vrajeala ca nu ai de unde sa stii sigur, nu ai stat dupa el sa vezi ce a facut si ce nu.prezervativul e sfant.si eu nu am zis de tine ci de partener. dupa ce face pipi se spala pe maini? dar organul? si-l spala?

Am uitat sa precizez ca am facut sex de fiecare data cu prezervativ! si DA, se spala, de fapt ne spalam aman2 inainte de actul sexual, si si dupa.happy EU am aceasta problema, nu elstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cat vei dormi mai mult (mai ales daca nu urinezi noaptea), cu atat va mirosi a statut urina ta si va fi mai densa.

| Cromwell a răspuns:

Po nu zii sa nu si-o mai bage in tine, S*gei-o safii sigura, daca te refuza te satisfac eu nu-i by

Multumesc pentru raspuns!