Incearca sucul de lamie amestecat cu cv cu miere, simintina de exemplu etc de citeva ori pe saptamana sa nu folosesti des sucu ca poate fi periculos si nu in cantitati exagerate imi zici si mie daca iti ajuta
Bună.
Eu am încercat, însă. a fost un eșec total. Am stat toată noaptea cu mierea pe față, fără să îmi mișc fața, care era susținută de un prosop că altfel mă lipeam de pernă. Nu am avut niciun fel de rezultat după acest *truc*, deci te-aș sfătui să nu îl încerci și mai bine ar fi să te duci la dermatolog. Am văzut pe ulte site-uri poze cu before and after pentru prețioasa miere și ce era acolo, era photoshop pe fețele ălora. Succes. Fundă?
Daca ai puroi sub piele poti sa te dai cu orice nu trece, mai rau face. Acea mizerie de sub piele trebuie scoasa, apoi tratata sa se vindece frumos. Inca nu s-a inventat ceva sa "topeasca" puroiul in intregime.
Am facut tratament, si ce a fost, s-a vindecat, dar totusi inca apar, si nu putine
Pai este varsta critica pana te faci mare nu prea poti scapa, totusi ia mergi si fa-ti niste analize de sange, sa nu fie de acolo...