| Magic1333 a întrebat:

Hei am cateva intrebari si nu vreau sa imi dati copy paste dupa sait-uri pentru ca am citit deja. Deci, la apendicita te doare incat sa simti si se lasa pe picior? (Deoarece eu simt foar ca ma jeneaza acolo si daca apas mai tare ma doare dar nu mult ) si daca am apendicita in cat timp poti sa faci peritonita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Durerea in zona poate fi data de apendicita, afectiunile colonului sau o suferinta legata de ovare(daca esti fata). Nu poti pune diagnosticul doar pe baza unui simptom, ci cel mai probabil pe baza unei anamneze complete si a unei ecografii abdominale.
Este variabil timpul in care poti face peritonita, de la cateva ore(in apendicita acuta flegmonoasa, dar nu e cazul tau dupa cum o descrii) pana la cateva luni, depinde de cum reactioneaza organismul tau.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Du-te la un doctor, testul este foarte simplu si te diagnosticheaza imediat.

| Magic1333 explică (pentru SkyPilot):

Eu am cerut raspunsul la niste intrebarii, mai puneam intrebarea daca ma duceam la doctor. Vreau decat raspunsuri la intrebare.

| madamme a răspuns:

Nu e neaparata durerea care se lasa pe picior. poate sa fie localizata in jurul buricului.
Peritonita faci in maxim o saptamana.
Durerea ta poate insemna si o hernie inghinala. Mergi la urgente sau consulta un chirurg. Nu e de joaca.