| Geanin a întrebat:

Hei. Am foarte multe cosuri. Dar acum cateva zile am fost la mare si am observat ca dupa cateva zile mi-au disparut, cred ca din cauza apei sarate. Ce ar trebui sa fac ca sa imi mai dispara cosurile? Oare daca m-as da cu apa cu sare ar avea acelasi efect ca apa marii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu vitamina A sau C. Da substanta din capsule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i cu aspirina saracului, garantat!

| anonima0101 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

| anonima0101 a răspuns:

Incearca zynerit smug

| VibeTrix a răspuns:

Cumpara un prezervativ si dati-l pe fata! E super! Vorbesc foarte serios!

| Lisiele a răspuns:

Incerca cu bicarbonat inmuiat cu apa, sa-ti faci masca seara:pui un plic de bicarbonat, il inmoi putin cu apa, sa se faca ca o crema si aplici pe fata, stai 10-20 min si te speli cu apa calduta.Bicarbonatul curata porii, usuca cosurile si pune sangele in miscare, plus ca-ti vei simti fata mai curata, mai relaxata, mai aerisita.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Ma gandesc, nefiind doctor ar trebui sa verifici asta cu unul adevarat, ca acele cosuri de care spui... ar putea fi acnee din aceea mai puternica sau vreo alergie la ceva.

Daca consumi zilnic sau foarte des lactate, poate renunti cateva saptamani la ele

De asemenea poate acestea ti se intampla datorita faptului ca esti la pubertate, etc.

De aceea cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor si sa verifici ce problema ai acolo. Daca nu iti convine raspunsul mai vezi unul si mai ceri niste pareri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce spun ceilalti de aici o sa tina doar o perioada, ca si apa sarata.
Fiindca ele sunt date extern, dar trebuie si ceva intern.
Si nu te apuca sa iei medicamente dupa ureche.
Eu am fost la doctor, mi-a dat un antibiotic si niste solutii si nu mai am cosuri decat foarte rar, de asta iti spun.

| L1feDRAIN a răspuns:

Am si eu multe cosuri si am acelasi lucru, da, daca amesteci apa cu sare de mare si te speli pe fata - are efect, dar trebuie macar o data pe zi ca iar apar (of cosurile astea, cind ma uit in oglinda uneori is gata sa-mi tai fata)