anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Am inceput sa fac Abs workout (exercitii pentru abdomen) si acum am febra musculara..ma dor tare muschii de la burta.Si cand merg si cand ma misc.Acum voi face o pauza de la exercitii pana imi trece febra ca nu am de ales. Dar intrebarea mea este: voi face mereu febra musculara dupa fiecare exercitii? Sau in timp muschii se vor obisnui si nu ma vor mai durea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| funnnyman32 a răspuns:

Salut! Din moment ce ai facut febra, inseamna ca ai facut exercitiile corect.
Acum vei avea febra cam 2-4 zile daca te-ai antrenat serios, si cum trebuie.
Este bine facand febra este un progres, nu uita! Nu mereu vei face febra, cand se acomodeaza corpul, vei face mai greu febra, si va trebuii sa faci exercitiul mai greu incat sa-ti fortezi muschii dupa aceea vei face iar febra, bafta!

4 răspunsuri:
| Catalinnuu a răspuns:

Salut! fa-ti putina apa cu zahar, si te va lasa durerea, intre muschi tai s-a adunat un lichid asemanator cu laptele, dupa ce ii pui la efort mai multe zile la rand nu te va mai durea. Sper ca ti-am fost defolos. Funda?

| Catalinnuu a răspuns:

Salut! fa-ti putina apa cu zahar, si te va lasa durerea, intre muschi tai s-a adunat un lichid asemanator cu laptele, dupa ce ii pui la efort mai multe zile la rand nu te va mai durea. Sper ca ti-am fost defolos. Funda?

| Adry05 a răspuns:

Primele 2 dati de obicei faci febra daca te tii regulat de exercitii. Ca sa scapi mai repede de ea fa-i o baie fierbinte si fa-i niste exercitii mai usoare, gen danseaza. Te va ajuta mult.

| LifeIsBeautiful12 a răspuns (pentru funnnyman32):

Multumesc!