| ValentinaPetreAndreea a întrebat:

Hei...Am o intrebare...O virgina poate avea probleme cu durerea de ovare?
Adica din cate am citit pe net, numai daca ai contact sexual pot aparea aceste probleme la ovare...Dar nu stiu ce sa cred ....MULTUMESC! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da. Suferintele ovarelor nu sunt absolut deloc legate de viata sexuala, virginele pot avea chisturi ovariene, endometrioza, tumori ovariene

6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Poate un nefumator sa aiba dureri toracice (de plamani, sa zicem)? Normal ca poate. La fel si o virgina poate sa aiba dureri ovariene, uterine, usturimi, etc. Nu exista numai o singura boala, data de un singur factor... Exista o gramada de boli care pot sa dea durere, si nu doar boli... In plus de asta, ovarele nu prea au nicio treaba (directa) cu contactul sexual.
Multa sanatate.

| ValentinaPetreAndreea explică (pentru Brigaela):

Multumesc frumos de raspuns happy

| ValentinaPetreAndreea explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc

Daca ai probleme la ovare e ceva foarte grav?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru ValentinaPetreAndreea):

De obicei da, mai ales daca negl; ijezi problema mai multe saptamani.

Am inteles multumeschappy