| teodora555267 a întrebat:

Hei.Am o problema destul de nasoala de cateva saptamani.Am avut undeva la 56 de kg si m-am ingrasat in ultimele 6 luni cam pana la 62 de kg.Insa in ultima perioada simt o greutate foarte mare la nivelul abdomenului.Ma simt umflata tot timpul, am si perioade de balonare.Simt tot timpul mancarea pana in gat chiar daca mananc putin, greutatea asta o simt cel mai mult atunci cand respir.Inspir foarte mult iar cand trebuie sa expit parca nu iese tot aerul si ramane burta umflata.Am avut cateva zile in care nu am putut manca mare lucru, am avut doar o masa pe zi si normal e sa te simti un pic mai gol in stomac, mai usor.Insa eu nu.Am continuat sa ma simt umflata si sa am ditamai burta.Nu stiu ce se intampla.O sa ajung si la medic dar pentru inceput as vrea sa stiu daca are cineva habar ce ar putea fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vârstă aveți? Balonare, respiratie oarecum greoaie, când expiri/inspiri ai diverse probleme (este vorba și de vreo posibila tusă seacă?)

| teodora555267 explică (pentru anonim_4396):

Am 20 se ani.Daa momentan am parte si de o tuse seaca si o durere mare in gat