Poate fi indigestie. Dar poate fi și o criză de fiere.
De ce nu o iei cu un taxi pe mama ta, să mergeți împreună la camera de gardă (Urgențe) a Spitalului Municipal din orașul tău? Acolo va fi consultată de urgență. Dacă e cazul i se fac analize, perfuzii, va primi tratament etc. Și în câteva minute va fi bine!
Decât să aștepti ora 18.00, când are probabil programare la medicul de familie, du-te cu ea la urgență, nu mai aștepta! E de "n" ori mai bine...
În locul ei, eu luam un furazolidon (antiseptic intestinal/ antibacterian), Chiar și NoSpa știu că e foarte bun. Durerile de burtă cred că sunt din cauza diareei.
Fii puțin mai autoritară, mai hotărâtă, ia-o pe mama ta și mergi la Urgență! Dacă te vede îngăduitoare, nu te ascultă. ))
Pana la urma am dus-o la urgente dar am fost degeaba pentru ca nu m-a bagat nimeni in seama am stat 2ore sa astept si mi s-a vorbit foarte urat spunandu-mi ca nu e datoria lor sa stea de vorba cu mine... am fost la farmacie si i-am luat furazolidon acum i-a trecut diareea si starile de voma dar durerea de burtica si crampele inca mai sunt
Daca nu are stabilite e probabil din cauza ca are imunitatea slaba, are nevoie de cat mai multe vitamine, de apa sa nu mai vorbim (are nevoie de multa apa), da-i niste fructe si legume iar pentru diaree un furazolidon, daca nu-i trece intr-o ora o ora jumate du-o la doctor! Multa sanatate!
Cu simptomele astea n-ar trebui sa astepti, ci sa o duci la doctor chiar acum.
A facut o indigestie de la ceva ce a mancat, daca poti sa-i cumperi "debridat" sau "metoclopramid" ar fi ideal. De asemeni, pentru diaree ii poti da si un "metronidazol flagyl". face minuni cam intr o ora doua
Da-i mamei tale un nos-pa si un ceai cald iar apoi pune-i un prosop cald pe burta si acoper-o bine
No-spa n-o sa-i rezolve decat crampele ( daca are crampe! )