| Denn28996 a întrebat:

Hei, am si eu o intrebare si as vrea sa imi raspundeti cat mai sincer si sa raspunda cine are sursa sigura. Sunt virgina si vara trecuta am folosit Ob, ca sa specific am folosit mini dar si normale. Exista posibilitatea sa fi spart himenul? Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Nu ti s-a intimplat nimic. Folosesc si gimnastele in concursuri fara probleme.
Mai sanatos este insa sa folosesti absorbante normale deoarece ob-urile pot cauza modificari ale mucoasei vaginale si chiar usoare rani.

8 răspunsuri:
| Ycu a răspuns:

Ti-a curs sange? Ai simtit ceva? Daca nu, nu.

| Denn28996 explică (pentru Ycu):

Nu stiu daca mi-a curs sau nu. Eram in timpul menstruatiei. Nu am simtit nimic diferitthinking

| Denn28996 explică (pentru michelia):

Multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit. Nu mai folosesc. Am folosit doar pe timpul verii. Deci nu este nici-o problema daca le folosesc doar la ocazii speciale? SI inca ceva, conteaza marimea?

| michelia a răspuns (pentru Denn28996):

Asa,doar la ocazii speciale cum ai spus tu. Alege mai degraba mai mici, chiar daca o sa le schimbi mai des.

| Azµre a răspuns:

Nu! Nu e posibil.

| mona a răspuns:

Nu fi speriata pentru ca nu se sparge himenul asa usor, esti virgina

| Denn28996 explică (pentru mona):

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am fost extrem de speriata, nici nu am putut dormi. Este foarte important pentru mine sa fiu virgina/pura.

| mona a răspuns (pentru Denn28996):

Nu imi multumi ca nu ai de ce....stai linistita si nu te mai stresa degeaba