| capsunicav29 a întrebat:

Hei am si eu o problema.
Din când în când simt așa o jenă, dar pe care nu pot să o ignor, la umăr. Pot să îl mișc fără sa ma doară, deci nu e vreo fractura, Dar totuși simt ceva acolo, ce poate să fie?
Dau funda celui care mă ajută!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te poate ajuta nimeni. Nici macar un medic nu face consultatii pe net dar aici unde nu sunt medici! Nici un medic nu sta pe TPU. Oricum, pentru a se da un raspuns bun trebuie analize, radiografii, etc. Apoi, abia, se poate spune ce este. Mergi la medicul de familie (daca esti minora mergi cu unul din parinti) si te va trimite la un medic de specialitate ce-l considera dansul. Oricum, este bine sa mergi cat mai urgent! Orice problema luata din vreme se vindeca mult mai usor.

2 răspunsuri:
| Julizz a răspuns:

Buna!
S-ar putea ca acel cartilaj sa nu se fii dezvoltat atat de repede ca si corpul tau, ca sa nu mai simti acea durere, unge-te in fiecare seara cu Voltaren (timp de 10 zile).

| capsunicav29 explică (pentru Julizz):

Mulțumesc!