| TreiSurori a întrebat:

Hei,
Am un prieten care este slab (foarte) si nu se poate ingrasa.A fost la medic si i s-a spus ca are metabolismul rapid - ca arde caloriile rapid.
Problema este ca transpira in somn (transpirand elimini calorii) si slabeste mult cand raceste, ce este de facut? (in afara sa consulte un alt medic)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| snzpaul a răspuns:

Sa manance cat poate de mult, dar sa aiba grija sa nu faca o infectie toxi-alimentara.

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Eu cred ca totul consta din autocontrolul mintii sale, el ar trebui sa se concentreze si sa gandeasca pozitiv, dar nu in ultimul rand rugaciune si apoi consultatii la medic daca se inrautateste.Bafta!

| flaviu1990 a răspuns:

Exclus asta trebuie sa mearga sa fac un film la plamani neaparat poate avea apa la plamani si se poate inrautati treaba, poate face tbc pulmonar si nu ii doresc sa stea internat vreo 6 luni in spital ca nu sa tratat la timp si sa ia si vreo 25-26 de pastile pe zi. deci mai bine doamne fereste... nu sunt medic dar am fost in situatia lui si eu am stat asa transpiram noaptea pana la chiloti si am stat asa vreo luna si ceva cand am mers la doctor mi-a spus ca am apa la plamani si gaura pentru ca am stat atata in starea care eram... si ma internat pe loc,,, luam 27 de pastile pe zi si am stat internat 3 luni si inca 3 luni tratament acasa. daca nu eliminam apa cu ajutorul medicamentelor imi bagau in ac mare si o seringa cu care imi tragea apa din plamani si iti dai seama ca e dureros. deci sfatul meu sa mearga la un doctor neparat sa faca un film.si o consultaie
numai bine

| TreiSurori explică (pentru flaviu1990):

Nu transpira mereu...

| TreiSurori explică (pentru snzpaul):

Degeaba mananca ca nu se ingrasa, nu intelegi?

| flaviu1990 a răspuns (pentru TreiSurori):

Oricum sa mearga sa faca o raza
la plamani

| ReiVaN a răspuns:

Trimite-l la sala.
o sa puna pe el doar masa musculara happy O sa aiba un corp bine lucrat happy

| CatalaG a răspuns:

Are jardia sau mai rau motul curcanului