| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Hei azi am facut prima injectie din ratament si doare de iti vine sa te urcipe pereti bine eu am plans doar cand am vazut injectia dar oi fi eu fricoasa dar chiar doare crying eu trebuie sa le fac neaparat iar doctorita i-a zis lui mama cat timp eu plangeam ca dupa asta imi va face o injectie ca sa imi treaca de tot stiti cumva cum senumeste si daca dore si cat de tare doare daca doare si as vrea daca puteti sa imi dati si sfaturi penrtu ca am facut doar o injectie din tratament si eu nu mai suportdurerea adica puteti ca-mi dati si idei sa scap de injectii va rog mult cred ca daca o sa mai fac o singura injectie fundul meu o sa inceapa sa se unfle pana o sa-mi explodeze sasa la doctor la cat am plans credeam ca o sa raman fara strop de apa in corp... crying ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci, decat sa faci si cealalta injectie. Eventual pune o compresa cu apa rece dupa injectie si cand ajungi acasa ceva gheata intr-un prosop, sa amelioreze durerea. Altceva nu prea ai ce sa faci. Succeswinking

| CodrutM a răspuns:

Uau Bieber-ito ca exagerezi. Iti explodeaza fundu'? Ramai fara apa?!
Hidrateaza-te bine si strage din dinti mai mult n-am ce sa zic. Ce vrei sa iti faca? Anestezie? Aia tot injectabila e laughing

| ΔH a răspuns:

Desi dupa numele si avatarul care-l porti nu as da doi bani pe mesajul tau... nu as putea spune altceva decat ca acele injectii le faci cu un scop anume, nu le face nimeni de placere sau ca nu este altceva mai bun de facut...

Vezi, daca te va mai durea la fel daca o sa-ti schimbi avatarul cu biberon... Dupa ce-ti pui un avatar normal ar trebui sa nu te mai doara la fel.

| AdY a răspuns:

Heyy youu nu mai plinge relaxx. Ce asa mare teama?
Eu am primit cite 3 injectii pe zi timp de 2 saptamini astas: 42 injectii. Dureroase sunt doar primele dar restul te deprinzi.

Nu fa asa mare panica ca nu mai doare asa tare. Eu am primit si injectii in vina(acelea ii alta senzatie).

Trateaza durerea cu calm,,, plingi varsati amarul dar du tratamentul pin la urma ca pentru tine sa face.

| Kaℓi a răspuns:

Gandeste-te ce ar spune Justin daca te-ar vedea smiorcaind pentru o injectie!