| lllorenusssuumeu a întrebat:

Hei azi am mers cu bicicleta cam 1 ora si in timp ce am mers am mancat o bagheta dinaia de paine cu susan, si seminte dezcojite o punga ma ingrasss ca eu vreau sa salbesc dar mi-a fost foame si aia avea la magaazin decat sa imi iau cipsuri am ales alea?
am mers aiurea cu bicicleta daca am mancat alea? sau nu se pun e pe mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si daca ramai gras ce are conteaza sa poti munci sa ai din ce trai

| neutrino a răspuns:

Ai facut o treaba buna!

| NDC12 a răspuns (pentru neutrino):

Nu a facut deloc o treaba buna, de ce raspuzi doar ca sa te aflii in treaba?

| NDC12 a răspuns:

Bine,in primul rand invata sa scrii, e mai usor pentru noi sa intelegem ce vrei sa spui.

In al doilea rand painea are carbohidrati, daca vrei sa slabesti trebuie sa reduci carbohidratii, cat mai putini!

| MDenisee a răspuns:

Nu e bine, mai bine alegeai si tu ceva mai usor sa mananci, orice dar nu baghete si semintele care ingrasam chiar daca ai mers nu rezolvi nimic, fa-ti un program bun si stabil si renunta la paine, seminte dulciuri, nu manca seara, manaca fructe, vezi ca merele iti provoaca foamea, si fa sport dar cu cap big grin bafta happy