Nu sari peste micul dejun, nu consuma alimente care au continut de carbohidrati mare cum sunt pastele, orezul, painea, cartofii etc.Renunta la sucuri si dulciuri, de fast food nici nu mai zic...bazeaza-te pe carne slaba, pui de exemplu facut la gratar sau la cuptor, legume, fructe, lactate.bafta.
Mese la ore fixe 8 13 19, fără grăsimi, dulciuri, prăjeli, săruri, acidulate și mult sport.
Bună!
Învaţă să mănânci, o alimentaţie săracă în calorii, multe legume şi fructe proaspete, nu prăjeli, carne fiartă, înnăbuşită doar, lactate slabe în grăsimi, evită orice fel de grăsimi, mai slăbuţ cu dulcele, înlocuieşte cu miere eventual şi MULTĂ MIŞCARE, ai numai de câştigat cu mişcarea, crede-mă!
Te pup!
Incearca dieta Doctor Dukan! O gasesti pe net si este foarte eficienta daca o respecti intocmai! Nu este greu de respectat!
Completează, dacă are și bani!
Ai dreptate! Este putin costisitoare, dar merita! Orice dieta costa iar dieta Dukan nu este mai scumpa decat altele!
Buna. Iti recomand DIETA DUCKAN. Citeste pe site cum trebuie sa o urmezi. Este cea mai buna dieta eu am reusit sa dau 6, 5 kg intr-o saptamana. Este buna pentru ca NU te infometezi, poti manca pana te saturi. Crede-ma, cunosc o gramada de fete care au incercat-o si dupa un timp au ajuns sa fie fericite de modul in care arata. Bafta daca vrei sa o incerci. Salut.
Deeaandreea9156 întreabă: