| FlorinPopescu1995 a întrebat:

Hei, cum dracu' scap de atacurile de panică? De 2 luni nenorocite le am zi de zi când vreau sa adorm... Rar am avut o noapte dormita cum trebuie, incep sa cedez psihic si fizic, nu mai sunt eu... Ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi cu unul din parinti la un control psihologic, apoi in functie de rezultate te va trimite la un psihiatru unde iti va prescrie medicatia. Iubitei mele i s-a prescris alprazolam si inca un medicament.Se ia jumatate dimineata si unul intreg seara.In maxim o ora vei avea o stare de liniste, favorizand somnul.Nu confunda a te adormi cu favorizarea somnului.Deci nu te vei mai lupta cu somnul de teama sa nu mori sau alte atacuri anxioase. Mai mult de jumatate din populatie se confrunta cu aceste probleme, chiar si eu si multi multi altii.Deci singura solutie este sa mergi la un psiholog si ti se vor pune intrebari, de ce anume ti-e frica, cand se manifesta, daca ai avut ceva in trecut care te-a afectat, chestia e sa nu minti ca sa iti poata scrie reteta potrivita.Altfel nu vad cum poti scapa de atacurile de panica.E ceva ce te ia deodata si la fel trece.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai facut cum te-am sfatuit? Iti este mai bine acum?