O stare de vomă?
Că mi-e rău atunci când nu mănânc?!
De ce apare această stare când nu mănânc?!
Organismul trebuie obișnuit cu 3 mese pe zi.
Va apare stare de rău între mese, dar mintea și trupul se vor obișnui dacă vor fi supuse rațiunii de a mânca doar 3 mese pe zi.
Mâncatul continuu duce la boală. Este nevoie de o organizare strictă în viață, la fel ca în armată. Fără efort, nimic bun și durabil nu se va realiza.
Rațiunea trebuie să fie mai presus de plăcere și dorință. Fericirea vine dintr-o bună organizare a vieții, și nu este rodul întâmplării și nici a satisfacerii plăcerilor nesănătoase.
Dumnezeu este gata să ne ajute acolo unde nu putem să ne ajutăm singuri. Dar trebuie să ne vadă că depunem eforturi pentru schimbare.
Consider că astfel de oameni nu ar trebui sa devină anorexici singuri, ci cu ajutorul medicului.
Probleme cu ficatul, ceva. Nu ar trebui sa apara nici o stare de voma. Pe mine chiar ma bate gandul sa nu halesc nimic azi, dar cred ca totusi voi comite the unthinkable si voi minca ceva...
Gresit e sa te abtii de la mancare, nu ai nevoie de post negru, ai nevoie de alimente sanatoase, nu te poti infometa la nesfarsit fara sa cedezi.
Www :)
Domnule Dracula, vă așteeept. :)
V-am zis că încep să mă dau
tatălui întunericului?! :)
Cam încep să-mi schimb perspectiva asupra vieții.
Așa că, aș veni la o întrunire nocturnă subterană alergând după creaturi nocturne. Ori ca să le diger, ori ca să mi le fac aliate. :)))
Așa că, vă aștept. :D
Nu știu dacă pot schimba ceva. Mai ales acum.
Însă vreau să sufăr, mai mult decât sufăr psihic. Și de tăiat nu pot că mi-e frică, de bătut am încercat o dată să-mi dau niște palme peste față, de făcut sport la epuizare nu pot pentru că deranjez vecinii, deja mi-au sesizat de n ori că fac scandal și țip și dau drumul la muzică tare. Nu pot în casă. La sală nu pot că râd de mine sau se iau de mine. Afară ies noaptea să alerg, dar în ultimul timp nu am mai avut stare de ieșit la alergat. Am vrut doar să dorm și să dorm. Și plus că nu pot ieși decât în miez de noapte. Că ziua nu pot din cauza oamenilor. Și cum să nu înebunesc oare?!
Când te simți legat de mâini și de picioare?!
Aș vrea să sufăr măcar prin foame. Mă gândesc că asta ar fi unica tortură pe care mi-o pot oferi.
Dar îmi vine să vomit dacă nu mănânc o zi. Și de aia mă supăr again acum, pentru că înainte puteam să stau cu zilele nemâncată. Acum îmi vine să vomit și nu pricep de ce?
Și nu vreau să țin diete sau nimic. Oricum nu m-ar ajuta la nimic dietele. Nu doresc musai să slăbesc, chiar încep să mă simt bine așa cum sunt. Cel puțin fizic. Acum altele sunt problemele. Psihice, sociale, financiare și faptul că nu mi găsesc locul oriunde m-aș duce în viață. Asta e frustrant.
Așa că vreau să sufăr măcar prin ceva, precum foamea. Dar chiar e suferință, că mi vine să vomit.
Deci m-ați ajuta dacă mi-ați răspunde la întrebare fix așa cum întreb eu. Adică de unde apare starea asta de vomă dacă nu mănânc să zicem o zi sau două?
Ce problemă să fie?
Că bănui că în mod normal, nu ai avea probleme cu voma dacă nu ai mânca?
Deși oricum poate e totul spre bine. De 28 de ani aștept să mor și nu o mai fac.