| Aditzaaaa a întrebat:

Hei, de curand am aflat ca trebuie sa port ochelarii timp de 6 luni pana la urmatorul control, acesta fiind in iunie. Eu am dioptriile foarte mici si port ochelarii permanent deoarece vreau sa scap de ei repede. Multi mi-au spus ca nu am sanse sa mi se faca bine ochii pana in iunie, la control. Este adevarat? Adica eu ii port mereu, exact cum mi-a spus doctorul.

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| PassingBY a răspuns:

Ochii nu se regenerează la dată fixă. este probabil să se întâmple la timp, sau să dureze putin mai mult. Dar da, este adevărat că vederea îşi poate reveni. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vederea isi poate reveni, dar in nicin caz in 6 luni, e vorba de ani intregi.

| facepalmlol a răspuns:

Daca stai mult la TV sau PC nu vezi rezultate mari, aproape deloc.Si da, nu prea ai sanse in 6 luni sa obtii o vedere perfecta.Cred ca rezultatul o sa se vada peste 1 an sau 2.De ce nu intrebi chiar oftalmologul?

| Aditzaaaa explică (pentru suntserios):

Stiu asta! Dar asta se intampla la cei care au dipotriile mari, dupa -1 si ceva, la mine e sub -1, am -0, 75!winking

| Aditzaaaa explică (pentru facepalmlol):

Zilele astea merg sa intreb, dar vroiam o parere, pana ajung. happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Aditzaaaa):

Eu aveam -0.5, am purtat ochelari tot timpul si acum dupa 7 an am -2.25

:O Vaaai. Deci o sa am de furca cu ochelarii astia...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Aditzaaaa):

Depinde de la organism la organism. Eu lucrez cate 10 ore in fata calculatorului. Un coleg de seviciu cu 10 ani mai mare nu i s au mai modifica diotriile de cand era la liceu. asa ca nu e o regula

Of ...multumesc mult oricum! happy