| Claudia_Vlad_1988 a întrebat:

Hei! Este urgent. Merg in tabara cu scoala si acolo va fi si o piscina. Eu sunt de fel grasuta si nu vreau sa merg acolo asa sa ma fac de ras. Dar totusi nu pot tine dieta. As vrea sa imi recomandati un ingredient cu care pot slabi 1kg pe zi. Dar unul care il are toata lumea in gospodarie si sa pot slabi cu el un kg zi fara dieta sau sport. Ajutati-ma! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti amuzanta... auzi, nici dieta nici sport da ca prin minune sa slabesti 1kg pe zi. Looooool

| IuliaAna23 a răspuns:

Crezi ca daca ar fi existat un astfel de ingredient, mai tinea lumea dieta?
Nu inteleg de ce zici ca nu poti tine dieta, dar eu te sfatuiesc sa ii spui profesorului indrumator ca pur si simplu nu vrei sa te dezbraci (nu te poate obliga ), sau poti apela la costume de baie intregi sau la rochite de plaja fara sa intri. Multa lume procedeaza asa.

| Claudia_Vlad_1988 explică (pentru IuliaAna23):

Da...dar chiar nu vreau sa fac asta
....pentru ce ma duc in tabara? Chestia e ca o sa incerc sa imi pun ambitia la contributie si o sa slabesc. Mersi mult!