Fato, trezește-te-n pana mea.
M-am uitat acum pe profilul tău la întrebări și am rămas dezgustată.
Iubit de 26 la 16 ani? Nu vrea cu prezervativ (deci se gândește doar la plăcerea lui, nu și la riscuri?), tu chiar accepți să te umilești în halul ăla? Chiar nu vezi că vrea doar sex? Eu nici nu vă cunosc, dar e clar! Vârsta! Cât de imatur și josnic să fii ca la 26 de ani să fii cu una așa mică? Și mai ales, cum să faci sex la 16 ani? Nu ai maturitatea necesară, nici fizic, nici psihic. E o mare responsabilitate. Văd că ești și dezinformată, însărcinată poți rămâne oricând, alea-s metode care scad prea puțin din risc. Altfel prezervativele nu mai au vânzare și ar fi totul așa de ușor...
Eu nu știu ce e cu voi... vă îndrăgostiți orbește, dragostea tâmpește rău de tot. Ai puțină demnitate și înțelege, că nu spre răul tău ți-o zic, crede-mă.
Bună!
Metoda e „sigură" în proporţie de 60%.
Aceste foiţe au în compoziţie spermicizi care pot duce la apariţia unor alergii şi infecţii în zona genitală, datorită compoziţiei chimice pe care aceste produse le au.
Orice femeie care foloseşte această metodă de contracepţie este protejată în proporţie de 60 %.
Această metodă nu protejează partenerii de bolile cu transmitere sexuală, foiţele contraceptive pot evita apariţia unei sarcini nedorite.
Aceste foiţe trebuie lăsate timp de 5-10 minute să se topescă, pentru ca protecţia să fie cât de cât asigurată. Îţi recomand ca după actul sexual să foloseşti o singură foiţă contraceptivă.
Te pup!
O prietena de-a mea a ramas insarcinata cu foitele astea. Si nici nu era virgina ...ca sper ca stii ca la dezvirginare poate avea loc o ovulatie spontana si esti foarte fertila...
Pune naiba mana si foloseste prezervativ... daca chiar vrei sa faci sex in loc sa iti traiesti copilaria.
Una dintre cele mai proaste metode contraceptive, folositi naibii un prezervativ
Aici nu este vorba de bani, doar ca iubitul meu nu vrea...
Bună!
Foiţele contraceptive sunt "chinezării" care au un efect foarte REDUS, deci NU-ţi recomand să le foloseşti!
Doar prezervativul!
Iar dacă iubitul tău "nu vrea", atunci "să-şi pună pofta-n cui"!
NEAPĂRAT să folosiţi PREZERVATIVUL – atât în momentul dezvirginării, cât şi după!
De asemenea, trebuie ştiut că la dezvirginare se POATE produce o "ovulaţie SPONTANĂ" : deci, în acel moment e posibil să fi cel mai fertilă ( indiferent de perioada "normală" de fertilitate calendaristică )!
Toate cele bune.
LLLLLLLL întreabă: