| sweetsweet123 a întrebat:

Hei, fetelor am o intrebare. Acum 2 saptamani am fost la epilat. De atunci sunt iritată in zona inghinală și e foarte incomod. Credeți ca e din cauza epilatului? Sau e altceva? Și dacă puteți sa îmi dați niște sfaturi, gen ce creme as putea folosi sau dacă ar trebui sa merg la un control deși nu cred. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este din cauza epilatului.
Pe o zona proapata epilata, apare imediat iritatia daca: probabil ca ai avut chilot sintetic, ori elasticul te-a iritat, ori pantalonul purtat te-a iritat, ori ai transpirat samd.

| Paula2018 a răspuns:

Nu trebuie sa mergi la control. E prima data cand ai fost? Ai facut o iritatie, ai grija la calitatea lenjeriei, igiena si ia-ti o crema de la farmacie.

| Adry05 a răspuns:

E de la epilat, trece de la sine. Nu folosi creme cu tot felul de chimicale, eventual poti incerca crema de galbenele de la plafar.

| sweetsweet123 explică (pentru Violleta2022):

Totul e ok, multumesc pentru raspuns

| sweetsweet123 explică (pentru Paula2018):

Nu e prima data, dar n-am patit asta pana acum. Totul e ok acum, multumesc!

| sweetsweet123 explică (pentru Adry05):

Am folosit crema, totul e ok. Multumesc

| Paula2018 a răspuns (pentru sweetsweet123):

Super atunci happy