Am nevoie pentru a-mi completa necesarul zilnic de proteine
Pe ce te bazezi când spui asta?
Dacă vrei proteine în plus, atunci pește, carne, brânză, lapte, fasole, iar nu zer trecut prin fabrică.
După cum am menționat în întrebare că nu doresc să mai consum carne excepție făcând peștele. Și eu de unde ar trebui sa am atâtea proteine, doar din pește? Plus ca nu pot să mănânc in fiecare zi același lucru... Ideea era așa, să imi fac in fiecare dimineață ovaz cu o cupă de proteine, fructe, semințe, la prânz o salată cu ton/ orez cu legume si file de somon/ ou cu spanac ( carnea din comerț nu este bună, injectată si din acest motiv nu mai doresc să consum)... Înțeleg ce spuneți ca proteinele din zer sunt trecute prin fabrica si poate nu sunt atât de sănătoase, dar eu doresc să slăbesc și proteinele mă ajută in cazul acesta.
Dar eu doresc să slăbesc și proteinele mă ajută in cazul acesta.
Dacă dta crezi că consumul de proteine te ajută la slăbire, eu nu am cum să te contrazic. Continui să afirm, ceea ce susțin experți în domeniu, că proteinele de tipul whey, utlizate de sportivi, sunt o mâncare deficitară, lipsită de elemente nutritive esențiale. și nu face bine organismului. Dacă dta dorești neapărat să consumi, eu nu te pot opri, dar eu nu recomand.
Chitaristul26 întreabă: