Bună!
Şi eu am rău de maşină iar când trebuie să călătoresc mai mult iau Metroclopramid. Sunt nişte pastiluţe pentru greaţă care trebuie luate câte una pe zi.
Pa-pa!
Iati spate lamai feliate si gata lige cateofeliecand simti ca ti-e rau
Metroclopamid-ul nu e chiar asa de bun, produce o stare de somnolenta si e mai mult pentru durerile de stomac
In schimb Emetostop-ul e bun dar fiindca pleci din tara si o sa calatoresti mai multu du-te la farmacie sa iti recomande ceva...stiu ca sunt niste pastilute mici pe care trebuie sa le iei din 6 in 6 ore ca sa nu iti fie rau dar nu mai stiu cum se numesc oricum cel mai bine e sa intrebi la farmacie. Bafta!
Aaaa, si calatorie placuta !
Multumesc frumos:*.O sa ma duc la farmacie sa vad ce-mi da:d.
Sper sa gasesti ceva bun, am zis de metroclopamid din proprie experienta pentru ca si eu tot asa luam si te ia somnul de la el , iar emetostop-ul e pentru calatorii mai scurte (cateva ore)
Bafta inca o data !
Emetostop, le gasiti la farmacie. functioneaza cu siguranta. o singura pastila inainte cu o ora de a pleca la drum isi va face efectul garantat.
De pastile intrebi la farmacie si mai poti lua si o lamaie cu tine... zeeama este f buna
Si eu aveam rau de masina si dupa ce luam Emetostop pe durata calatoriei ma simteam ok, nu imi mai era rau.
Cel mai bine mie mi-a mers cu Helas sau lamaie taiata cu zahar pe deasupra.Adica nu e ceva rau la gust si poti lua de cate ori simti nevoia (eu am fost in Serbia si nu mi-a fost rau tot drumul si am rau foarte mare de masina)dar orice ai lua sa ai la tine pungi in caz ca iti vine sa versi.
LarisaChe07 întreabă: