Emetostop, le gasiti la farmacie. functioneaza cu siguranta. o singura pastila inainte cu o ora de a pleca la drum isi va face efectul garantat.
Bună!
Şi eu am rău de maşină iar când trebuie să călătoresc mai mult iau Metroclopramid. Sunt nişte pastiluţe pentru greaţă care trebuie luate câte una pe zi.
Pa-pa!
Metroclopamid-ul nu e chiar asa de bun, produce o stare de somnolenta si e mai mult pentru durerile de stomac
In schimb Emetostop-ul e bun dar fiindca pleci din tara si o sa calatoresti mai multu du-te la farmacie sa iti recomande ceva...stiu ca sunt niste pastilute mici pe care trebuie sa le iei din 6 in 6 ore ca sa nu iti fie rau dar nu mai stiu cum se numesc oricum cel mai bine e sa intrebi la farmacie. Bafta!
Aaaa, si calatorie placuta !
Si eu aveam rau de masina si dupa ce luam Emetostop pe durata calatoriei ma simteam ok, nu imi mai era rau.
Cel mai bine mie mi-a mers cu Helas sau lamaie taiata cu zahar pe deasupra.Adica nu e ceva rau la gust si poti lua de cate ori simti nevoia (eu am fost in Serbia si nu mi-a fost rau tot drumul si am rau foarte mare de masina)dar orice ai lua sa ai la tine pungi in caz ca iti vine sa versi.
Multumesc frumos:*.O sa ma duc la farmacie sa vad ce-mi da:d.
Sper sa gasesti ceva bun, am zis de metroclopamid din proprie experienta pentru ca si eu tot asa luam si te ia somnul de la el , iar emetostop-ul e pentru calatorii mai scurte (cateva ore)
Bafta inca o data !
De pastile intrebi la farmacie si mai poti lua si o lamaie cu tine... zeeama este f buna
Iati spate lamai feliate si gata lige cateofeliecand simti ca ti-e rau