| OaieBlonda a întrebat:

Hei. M-am taiat la deget rau, tot degetul este taiat aproape, iar ieri mi-am pus un pansament, iar dimineata asta s-a intarit sangele si nu il mai pot da jos. cum fac sa il scot fara sa ma doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| snzpaul a răspuns:

Încearcă să pui o cremă, sau să torni apă peste.
Ai grijă, mai bine te-ai duce la doctor dacă spui că ți se ia pielea când tragi de el.

9 răspunsuri:
| snzpaul a răspuns:

Nu prea ai cum să-l scoți fără să doară, poate doctorul are o soluție mai bună, dar dacă vrei să-l scoți tu, oricum o să doară.
Ia-ți inima în dinți și trage tare de el, dar ai grijă să nu îți iei și pielea!

| OaieBlonda explică (pentru snzpaul):

Pai asta e ideea, am incercat sa trag de el, dar mi se ia pielea si mai rau, si curge o gramada de sange.

| georgiocool a răspuns:

Salut un ceai medicinal cald sau altceva ca sa iti deslipesca pansamentul de deget

| ToBe a răspuns:

Incearca sa umezesti pansamentul, nu mult si apoi o sa-l poti da usor.

| FrancyGoesLouder a răspuns:

Ti degetul sub apa 3, 4 minute pana se inmoaie pansamentul apoi il poti da jos.

| davidtm a răspuns:

Ce vrei sa scoti fara sa te doara?

| OaieBlonda explică:

Gata, am turnat apa peste el, si s-a dezlipit happy. multumesc pentru ajutor.

| Leutzzu a răspuns:

Te tamponezi cu apa oxigenata

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Il umezesti foarta foarte bine cu apa oxigenata (cumparata de la farmacie). Se va desprinde foarte usor, fara cea mai mica durere