| Anonima975 a întrebat:

Hei! Mai este buna o apă de gura desfăcuta acum aproximativ 7 luni? Este marca Colgate Plax. Adică ma refer dacă nu poate dauna sănătatii dacă este desfăcuta de atâta timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Live4Ride a răspuns:

In general cremele, apa de gura, pasta de dinti etc au valabilitate 12 luni de la deschidere si nu dauneaza sanatatii nici daca o folosesti dupa cele 12 luni, doar ca isi mai reduce din propietati.
Pe eticheta o sa vezi un desen ca o cutie cu capac deschis si in interior scrie 12M adica 12 luni de la deschidere.

6 răspunsuri:
| Dumitrel_Iulian_2000 a răspuns:

Dacã nu a fost lãsatã desfãcutã ...mai este bunã... uitãte pe termenul de valabilitatewinking

| alessandra10 a răspuns:

Scuză-mă, nu ştiu răspunsul la întrebarea ta, dar am şi eu una. De unde ai cumpărat apa de gură? Dacă nu mă înşel, e aceea pentru îndepărtarea tartrulul, nu? Am căutat-o peste tot în magazine şi nu am găsit-o.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Incearcă i-a o gură mică si clăteste daca ti se pare gustul suspect ințepător sau mirosul modificat cel mai bine o arunci.

| Alexandru250201 a răspuns:

Incearca sa iei o gura si daca simti ceva dubios arunc-o

| JackR a răspuns (pentru Alexandru250201):

Nu o arunca, foloseste-o la curatat argintaria sau inoxul! Merge mai bine decat orice detergent.winking

| Anonima975 explică (pentru alessandra10):

Eu am gasit-o in Kaufland