| mars009 a întrebat:

Hei, pentru cineva care stie despre asta, care este minimul de calorii pe zi? Cate calorii sunt in alimentele de baza, o dieta care sa dea rezultate? Ce anume as putea mânca ca sa mai dau jos din kg? Vreau sa mananc mai sănătos și să mă las de fast food uri si toate dulciurile. Si sport fac 8 ore pe saptamana. Si in legatura cu proteinele, glucidele, etc. care este treaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Apollo007 a răspuns:

Elimina dulciurile si tot ce conține zahăr din alimentație. Fără bere care e considerată aliment si fara prăjeli. Carnea la gratar și cat mai slaba spre exemplu piept de pui/curcan fara piele la gratar sau la grill. Paine cat mai puțină si din faina integrală. Dieta se numeste dieta bazata pe consumul redus de calorii. Nu mori de foame si dai sanatos jos. Hai sa iti dau exemplu cum fac eu
Dimineața sake la blender dintr-o banana un iaurt si puțin lapte de soia
La pranz o bucata de piept de curcan la gratar cu legume mexicane(mazare porumb morcov ardei) se găsesc in comert si sunt ieftine.
Masa de seara
Salata de roșii cu castraveți ceapa verde ardei si pun in ea o conserva cu ton.
La pranz si cina nu mananc decat 2 felii de paine la masa.
Eu am slabit 13 kg in 3 luni

1 răspuns:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Minim 2000 de calorii zilnic, doar ca atunci cand vrei sa slabesti ar trebui sa mai scazi vreo 400-500.