Cu Pedex, balsam antiparazitar, scapa de paduchi dupa o singura aplicare, indiferent daca are paduchi adulti sau lindini (oua de paduchi). E foarte bun si nu arde pielea capului.
Uite si un remediu istoric de pe vremea bunicii: un amestec format din 1 parte gaz, 1 parte otet si 1 parte ulei, cu care se da pe cap cu 1 ora inainte de baie.
Pai cand eram mica am avut si eu si am folosit parasiode sau asa ceva si am scapat de ei in 4 zile. funda?
Ehh! cand aud de paduchii mi-se face pielea de gaina in fine revenind... unele lotiunii nu-s bune de nimic dar va scapa ff greu de ei. daca lotiunea nu'i buna de nimic
Pai am auzit si eu in copilarie de copii care aveau paduchi si care culmea stateau la bloc.Ideea e ca cica trebuie sa te dai cu gaz pe scalp si sa stai asa un pic, iar apoi sa clatesti parul. Uite-te si pe link-ul asta pentru mai multe detalii.http://www.topsanatate.ro/articol/paduchii-si-pediculoza-20605.html
Are efecte adverse Pedex-ul asta? Adica ea mai are niste probleme cu parul, si foloseste niste solutii.
Depinde cat de buna este solutia.prietena mea a avut si a scapat de ei tamponandu-se cu gaz lampant(gaz de lampa).i-a omorat imediat si a scapat usor de ei
Nu am observat efecte adverse la niciun pacient de-al meu.
De ce nu ziceai direct ca tu ai paduchi? Este prea evident ca vorbesti in numele prietenei tale insa tu ai paduchi Stai linistita, daca spuneai adevarul nimeni nu-ti sarea in cap, cel putin nu eu. Au mai fost intrebari de genul asta, sau chiar mai rusinoase. Si vrei sa stii ce te-a dat de gol? Te interesezi prea mult de prietena ta, sti prea multe despre ea. Ca are probleme cu parul, etc. In fine, sper sa-ti treaca, stai linistiti, cred ca toti in viata am avut, ori in copilarie, adolescenta sau chiar cand suntem adulti
Stai linistita.eu am scpat cu pedex in cateva zile.a si in plus mi-am dat si cu sare si otet si dupa ma spalam. mitul cu"daca te tunzi zero scpi de ei"e dus demult spune-i prietenei tale sa stea fara grija.
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup