Ia un antiinflamator, (gen nurofen, ketonal) pana luni, dupa care trebuie sa te duci la dentist, dar du-te la altul care e mai bun, ii spui ca anestezicul nu-si prea face efectul la tine, o sa stie el ce e de facut.
Antibiotice nu ar trebui sa iei de capul tau, daca nu respecti intervalul orar si doza, pot aparea fenomene de rezistenta al bacteriilor.
Pai daca te doare de la curent pe langa antibiotice poti sa mai faci ceva ca sa iti treaca mai repede (iti spun totul din proprie experienta):
I-a un catel de usturoi si curatal de coaja aia subtire, dupa care iei un cutit si tai din el o bucata mica, pe care o invelesti in vata si o pui in ureche.O lasi 6 ore dupa care schimbi usturoiul!
2.I-a o tigara[sau daca nu ai fumatori in casa fa un con din hartie asemenea unei tigari care sa aiba amandoua capetele goale] pe care o aprinzi si o bagi in ureche, iar daca ai curent tigara il va trage pe tot, arzand.(P.S. Cel mai bine e cu tigara decant cu acel con, daca nu ai fumatori in casa spune-i cuiva sa iti dea o tigara).
3.Cand simti ca te doare putin mai tare ia in gura pe maseaua cu problema niste spirt medicinal, sau tuica(palinca), acesta iti amorteste nervul cu probleme
Sper ca te-am ajutat! Bafta...stiu cum e cu durerea de masea, si eu am avut probleme
Aaaa, si dupa ce scapi de durere spala`te pe dinti de 2 ori pe zi, sa nu uiti!
Mai intai mergi la dentist :-s, iti va curata maseaua apoi cei lua antibiotice 1 saptamana. si vei merge iar la dentist care iti va plomba maseaua
Ba tu ai citit ce mi-a facut dentistul, tu crezi ca o sa ii mai cer ajutorul? La un alt dentist e la 100 de km de mine.