| InnocentLoovee a întrebat:

Hei, se poate intampla ceva daca am rupt un semn de mama? Funda pentru cel mai detaliat raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zeekon a răspuns:

Stai linistita! In cel mai rau caz, atunci cand ti se pare ceva ciudat, dupa cateva zile poti vizita medicul pentru o confirmare.

6 răspunsuri:
| SarosBogdan a răspuns:

Ce vrei sa zici?

| Dumniezău a răspuns:

Adica?

| InnocentLoovee explică (pentru SarosBogdan):

Adica, am avut un semn de mama pe piele, si l-am rupt. Mi-a curs sange, si intrebarea mea era daca pot sa patesc ceva din cauza asta. Auzisem ca poti face cancer de piele din asta.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Păi nimic.
Stai liniştită.

| Musique a răspuns:

Nu vei păți nimic, stai liniștită.
Baftă!

| SarosBogdan a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Ma din cate stiu eu,nu e bine sa faci asa ceva,pentru ca in timp vei avea probleme,la fel si cu negul sau ceva de genu,daca al tai sau rupi,faci un fel de cancer de piele.
Sfatul meu e sa mergi la medicul de familie daca te intereseaza viata ta,acum cat de recent,ca daca ar fi sa patesit,,Dn_fereste",un inceput de cancer de piele,boala aia nu te doare,nu simti nimic,doar la analize iasa. Si ar fi nasol de tot sa afli dupa ceva timp ca ai si va trebui sa o tratezi,va fi dificil. Lumea are gura sa vorbeasca, e si normal, dar una e lumea si alta e analiza la sange.
Ati doresc tot binele si toata sanatatea din lume, nu am nimic cu tine, doar ca ar trebui sa mergi la un doctor recent si sa ai spui povestea ta.
winking