anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 3 zile am cazut in cada si m-am lovit foarte rau la san in marginea la cada. Initial era doar rosu dar după aceea au tot aparut vanatai pana azi.Ce pot face? E grav ca tot au aparut vanatai? Momentan ma dau cu gel cu arnica pe san... Sa astept sa-mi treaca sau sa merg acum la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

La palpare simti ceva? Gen umflaturi? Sau e doar vânat si atat? Pentru ca daca e doar vanat nu e problema, e ca si cum te ai lovi în orice altă parte a corpului si au aparut vanatai datorită spargerii vaselor de sânge.

| Bizon95 a răspuns:

La medic se merge cat mai repede, intotdeauna!
insa foarte probabil ca ai doar o vanataie si iti faci griji pentru ca te-a durut rau!
totusi, mergi la medic

| Ineys a răspuns:

Cum sa cazi in cada...

| sierra1 a răspuns:

"Sa astept sa-mi treaca"

bine zis

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ineys):

O fi alunecat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Au apărut vînătăi deoarece ai traumatizat zona, este ca la genunchi, cazi te lovesti si genunchiul se face vînăt, sîngele stagnează, cel mai bine ar fi sa te vada medicul, dar cum ai cazut? Ai alunecat? Sau ti s-a facut rau? Acum cum te simti? Sanatate. Ce vîrstă ai? Mersi.