| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, acum aproape 30 zi mi-am făcut detartraj. După detartraj am avut câteva zile de sensibilitate dentară.

Dar observ, că de astăzi, am și mici inflamații gingivale (chiar dacă mai am puțin tartru spre deloc). Doar la dinții din față.

Mă spăl zilnic pe dinți la fiecare masă și folosesc și apa de gură.

Mie, stomatologul mi-a spus că timp de 3-4 luni este normal să mai am unele senzitivități.

Acum, care este părerea voastră?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Maraa345 a răspuns:

Buna! Eu n-am avut sensibilitate, dar acum depinde de cat de mult au fost afectati dintii de tartru.

| RxTx a răspuns:

Fa rost de niște pălincă 65* alcool
Te clătești bine scuipi si dai cu niște GINGIGEL FORTE
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10062479

https://comenzi.farmaciatei.ro/......ma-p341318

Pui pe defer freci acolo unde ai probleme cu gingia

Si gata trece
Scapi de orice problemă

| Antorus a răspuns:

Hello.
Si tatal meu si-a facut detartraj recent. Doctorul i-a spus de 2-3 zile de sensibilitate...nu 3-4 luni. Ignora leacurile babesti ale Agarthai si cel mai bine intrebi alt stomatolog. Problemele medicale nu se rezolva intreband oameni care nu sunt in domeniu

| mgtow a răspuns:

Poate freci prea tare gingiile cu peria, e riscant pentru ca apare gingivita si in timp iti cad dintii daca se retrage pana la os. Dupa detartraj trebuie sa astepti 3 ore inainte sa mananci

Răspuns utilizator avertizat
| Editocroci a răspuns:

Uite de-aia n-am făcut eu detartraj când mi-a zis idiotu la care am fost să fac.

| Editocroci a răspuns:

Mai bine vorbeşte cu dentistul care e responsabil pentru ce ți-a făcut.

| Maraa345 a răspuns (pentru DracuIa):

Du-te ma si te culca.
CA daca iti dau una peste cap vezi stele verzi.