| ElenaEli16 a întrebat:

Hei TPU, am 13 ani, 1.56m si 45 kg. E bine la varsta asta sa am atat? As vrea sa mai slabesc la picioare pentru ca am putina celulita si aripioare intre picioare. Funda ♥

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liiiax99 a răspuns:

Da, e bine, e normal. Eu am 14 ani si am 46.60 kg... deci si la mine e normal. happy

7 răspunsuri:
| ElenaEli16 explică (pentru Liiiax99):

Multumesc. dar sti ceva pentru celulita, aripioarele dintre picioare...cum sa scap de le... adica si tu ai?

| bunicisibuni a răspuns:

Ai o siluetă de invidiat nu slăbi încearcă să-ți păstrezi greutatea.

| ElenaEli16 explică (pentru bunicisibuni):

Multumesc, dar vreau sa scap de celulita si de aripioarele dintre picioare. happy

| Linked a răspuns (pentru ElenaEli16):

O sa te ajute cu siguranta putina alergare si ceva genoflexiuni. thinking PRin exercitii, nu incerca creme sau alte alea ca nu merg!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este bine!

Eşti SUBPONDERALĂ ( prea SLABĂ )!

Iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 52, 4 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu 7 kg mai puţin decât greutatea IDEALĂ, aşa că, ar TREBUI să te mai îngraşi cel puţin 5 kg!

În privinţa "celulitei si aripioarelor dintre picioare", TREBUIE să faci multă mişcare/sport - exerciţii care implică/folosesc aceşti muşchi!

Toate cele bune.

| Liiiax99 a răspuns (pentru ElenaEli16):

Nu am...am avut putina celulita in sus pe picioare dar eu dansez cam in fiecare zi si nu mai am si am mancat putin in timpul ala ziceai ca tin dieta laughing. Si nu mai am. happy

| YoonaSNSD a răspuns:

Eu am 12 ani, 1.55 si vreo 40-42 de kg.
nu am celulita, dar e normal ca la pubertate sa apara asta.Esti bine pentru varsta ta, chiar destul de slabuta tongue
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa slabesti, ci doar sa mananci sanatos si sa faci sport, ca sa te mentii in forma happy