| AAnnna a întrebat:

Hei TPU am 13 ani 160 inaltime si cand ma.m cantarit ultimaa data aveam 77 kg cryingpeste 3 zile ma duc cu niste colege la strand si imi este foarte rusine cu burtica si pulpite.Ads vrea sa slabesc cateva kg.sa nu art chiar ridicol

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Gogu06 a răspuns:

Eu zic sa te costumezi in scafandru si zici ca ai venit sa faci scufundari la strand asa nu o sa observe nimeni ca ai pulpite si burtica.

| George8916 a răspuns:

Iti trebuie cativa ani sa faci un corp perfect...
Serios vorbind acuma... in 3 zile nu poti face nimic. si la 13 ani 77 kile... Eu sunt baiat am 16 ani, 1.63 m si 42 kg sunt numai muschi, nu am pic de grasime.
Daca faci antrenamente intense cred ca poti sa scapi in 2 zile de 5 kg, acuma nu stiu cat de rezistenta esti.
Ar trebui sa iti faci un program + ce sa mananci, iar in timp poti rezolva problema.
Bafta!