| anonimaaaaaaaa200000000000000000000000 a întrebat:

Am 13 ani si am 1‚50 cm si vreau niste pastile sa stimuleze cresterea in inaltime mai repede. Ce-mi recomandati?
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Te duci la medic.
Faci analize si vezi de ce substante ai nevoie in organism.
Poti lua unele pastile care provoaca dereglari; expl Roxana Ciuhulescu a luat in copilarie vitamine, pastile si a exagerat in inaltime.

7 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Am eu niste remedii mult mai bune decat pastilele: baschet, inot, handball, vollei...
Aceste sporturi nu doar ca te dezvolta armonios dar iti si sculpteaza corpul foarte frumos si te educa. Numai bine!

| Memecy a răspuns:

Teoretic, pana la varsta de 18 ani tot cresti (daca nu apar anomalii provocate sau nu)
si da cum spune si TheCritic sportul este o optiune foarte buna in special inotul

| anneemariia a răspuns:

In mod normal pana la varsta de 18 ani te dezvolti, dar daca nu mai ai rabdare poti intreba medicul de familie sau farmacistul happy

| Mussette a răspuns (pentru anonimaaaaaaaa200000000000000000000000):

Cu placere! dar fundita?batting eyelashes

| Mussette a răspuns (pentru anonimaaaaaaaa200000000000000000000000):

Multumesc pentru funda! puppy dog eyes