Nu deja, este chiar foarte bine.
Acum că ești domnișoară trebuie să te obișnuiești cu asta.
Vei sta o perioadă bună fără menstruație, deoarece nu este regulată încă.
O să-ți vină, este absolut normal, așa că nu te mai speria.
E postul pastelui, si in fiecare an o fata ramane gravida de la duh ca fecioara Maria..eu zic sa ii spui lu mami ce-ai patit ca maine poimaine te vede cu burtica mare..si nu stiu cum o s-o scoti atunci
Imi venea in fiecare luna iar luna asta -----
Si mi-a venit de acum 2 ani...
Ai vazut ca te minte..stiam eu..deci e clar.o sa nasti, ia zi ce iti doresti fetita sau baiat
Bun, am înțeles greșit prima dată.
Ai luat ceva antibiotice? Sau orice medicament?
Poate doar ți-a întârziat, te-ai răcit jos, infecție, o dereglare hormonală...
Nu-ți face griji, o să-ți vină.
Vorbește și cu mama ta despre asta.
Pai inca nu ai ciclul regulat, poate sa vina si la 6 luni odata, apoi cu timpul (in 3-4 sau mai multi ani) sa se regularizeze.
Se poate sa-ti intarzie si din alte cauze, raceala, stres, daca ai slabit mult in ultima vreme, etc.
Bună!
Bănuiesc că eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!
În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.
Toate cele bune.
CLAR!
Din vina antibioticelor!
Toate pățim asta, deci se mai întâmplă, nu e motiv de îngrijorare.
Repet, vorbește și cu mama ta!
Să te faci bine!
anonim_4396 întreabă: