| steaaaaaaaa a întrebat:

Am 14 ani si am 1.60 si 41 de kg. Am tot incercat sa ma ingras dar nu resuesc, am luat si vitamine si nu si-au facut efectul. Credeti ca ar trebui sa ma ingras sau e bine sa fiu asa slaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La varsta ta esti inca in dezvoltare. E posibil sa te ingrasi de la sine in vreo 2 ani. Nu mai lua vitamine pentru asta ca risti sa te ingrasi foarte rau peste ani. Mai asteapta pana la 16-17 sa vezi cum esti, si eventual poti lua atunci.

| Zsolt15 a răspuns:

Eu zic sa nu te ingrasi, eu am tot 14 ani si 1, 80m si am 68kg, la inaltimea mea e o greutate relativ ok dar parca tot sunt gras asa putin, mai bine ramai asa, dupa te vei chinui sa slabesti.

| drazz a răspuns:

E bine eu am 1, 83 am 17 ani si 91 de kilograme dar nu sunt gras deloc sunt slab mort. am oase grele...