| fuckName a întrebat:

Am 16 ani, 66-65 kg, 160 cm. Suntem in luna noiembrie, iar eu de la inceputul lunii Decembrie pana la inceputul lunii Mai(1 Mai) vreau sa slabesc 15 kg. Ceea ce ar insemna cam 3 kg/luna. Ce ar trebuie sa mananc, ce sport sa fac?
Tin sa mentionez ca am un inceput de gastrita, si nu pot manca orice.
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| broackaninju a răspuns:

Pai cred ca esti bine asa...curele de slabire nu prea sunt bune.sport..mergi pe bicicleta daca chiar vrei sa slabesti.eu sunt a 7 a si am o colega de 12 ani si are 63 de kg deci..mai bine mergi pe bicicleta.asa ssigur mai scapi de kg daca chiar vrei asta. sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| broackaninju a răspuns:

sad

| broackaninju a răspuns (pentru broackaninju):

Funda?

| Andu_Eu_1993 a răspuns:

Dimineata: 3 felii de lamaie le fierbi in apa timp de 5 minute apoi bei cantitatea pe stomacul gol. Inainte sa mananci cu 30 minute iti faci un ceai concentrat din ceai verde.

Micul dejun: 3 Albusuri de ou, 200g lapte + 150 gr de cereale.

Pranz: Piept de pui, paste, orez, ciorba, cam orice fel de mancare fara paine.

Gustare: Fructe, alune, caju, etc.

Cina(18:00): Legume, peste, pui, vita, fierte, la gratar sau cuptor.

Alergat cel putin 1 ora pe zi.

| CrisKOOL14 a răspuns:

Pentru a slabi trebuie sa inveti sa folosesti mancarea eficient, adica sa mananci cat iti trebuie(si nu pentru gust, adica sa te abtii de la dulciuri si altele care iti plac) si sa maresti efortul(nu neaparat sporturi, ci si munca intelectuala timp de o ora-doua pe zi). Acestea te pot ajuta sa slabesti 500g-1 Kg pe zi.

| thalyslly a răspuns:

Dieta dukan
si eu am gastrita si am tinut dukan 15 in 2 luni am dat jos