anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost diagnosticata cu microadenom hipofizar de 67mm pe 54mm. Din analize nu am reusit sa le dau pe toate,dar dintre prolactina,T4, GH si TSH, doar TSH e marit de 2 ori. Mai e pana ajung iar la endocrinolog,ca acolo trebuie sa ma duc cu toate analizele facute,dar as vrea sa stiu, poate si adenomul secrentant de TSH? nu gasesc nimic pe internet care sa ma lamureasca.
P.S: Am si tiroidita autoimuna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Nu inteleg nimic din intrebarea ta.Incearca sa reformulezi in limba romana, te rog...
TSH-ul nu secreta adenoame, basca exista multe tipuri de tiroidite autoimune...
Astept cu interes intrebarea pe care vrei sa o adresezi, pentru a te putea lamuri...

| Andreea0306 a răspuns (pentru bulin):

Am gresit eu happy Poate fi adenomul secretant de TSH? sau e marit din cauza tiroiditei autoimune?

| bulin a răspuns:

Ti-am spus mai sus ca TSH-ul nu secreta adenoame.
Niciun hormon nu secreta adenoame.
Mergi la endocrinolog sa-ti explice in detaliu despre disfunctiile pe care le ai...