anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei tpu..am luat 4 pastile de parasinus penta deodata..era 500 miligrame una, deci am luat vreo 2 grame deodata..eram foarte suparata..si mi-as fi dorit sa nu mai fiu..Am citit pe net ca in 3 zile se manifesta asta si poate duce si la deces..am vreo 17 ani si vreo 56 de kg..stiu ca si asta conteaza ...am fost la spital si nu m-a consultat nimeni, doar a vorbit cu o asistenta si mi-a zis sa beau 2 litri de apa..Nu trebuia sa mi se faca spalaturi stomacale..sau ceva..imi este foarte frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Data viitoare, de suparare, da-te cu capul de pereti, dar nu mai lua atatea pasile, ca-ti disutrugi stomacul si rinchii si ajungi sa stai prin spitale cu lunile si sa suferi toata viata din cauza unei prostii.
Nu mai lua pastile pentru raceala, ca aia oricum nu trece virusl ala cu pastile! Fa o baie fierbinte, bea ceai cald si odihneste-te si in 2-3 zile, virusul dispare.

| alina2k18 a răspuns:

Esti okay, 2 grame nu te omoara, nu e doza letalawinking

| Crackman a răspuns:

Altii au supravietuit de la explozie, otraava, venin sau gloante iar tu crapi de la 4 pastile ( stai calma ) nu se intampla nimic.

| Uvox a răspuns:

Nu are de ce, stai liniștită.
Doar ca pe viitor sa dai dovada de mai mult atentie si grija cand este vorba despre auto-medicație.

| Rux2000 a răspuns:

Eu am băut o tabletă jumătate de antibiotice si dabea dupa 3 ore m-am simțit amețită si eram palidă (am făcut-o la nervi si nu am realizat pe atunci, eram copil...) Mi-a facut spalaturi stomacale si mi-a introdus prin tub in stomac cărbune activ pentru a proteja stomacul cred. Dar la tine nu este ceva grav.

| Ha0t1c a răspuns:

Baga 2 degete pe gat si vomita. Bea apa multa, mananca ceva usor, niste fructe, iaurturi. Linisteste-te. "Eram foarte suparata si mi-as dori sa nu mai fiu", serios? Baga-ti mintile in cap.