| MissPussy a întrebat:

Am nevoie mare de ajutor. Am 12 ani, 1.60 si 66 kg. si vreau sa slabesc (in special la picioare). Dau funda la cel mai bun raspuns! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimul122 a răspuns:

Deci unte cum faci
1, trebuie sa faci abdomene, geno flexiuni, daca poti si nise flotari, dar nu multe macar 5 sau 7 pe zi
2 o alimentatie, cat mai mica, gen, painea ingrasa, faina, uleiurile, mrgarina,
incearca sa mananci, mai multe fructe, si sa faci multa miscare, macar minim odata pe zi, minim 30 de minute fuga intensa,

sper ca ti-am fost de folos

funda draguta

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
O almentaţie săracă caloric, cât mai multă mişcare în aer liber.
Te pup!

| ChocolateFantasy a răspuns:

Mai fetito, la 12 ani,asta este problema ta? Du-te fetito si invata,joaca-te nu veni cu dorinte sa vrei sa slabesti! Daca de la varsta asta te intereseaza regimuri, diete, sa vrei sa slabesti, mai incolo o sa devii o obsedata! Ce preocupari aveti voi, copiii de 11-12 ani, Doamne!

| dustru a răspuns:

Procura-ti o coarda + incepe a alerga, consuma mai putine dulciuri si produse bogate in grasimi, bea mult laptic, chefir.

| vegeta a răspuns (pentru ChocolateFantasy):

Corect

| MissPussy explică (pentru ChocolateFantasy):

Pe mine nu ma intereseaza diete, ma intereseaza niste sfaturi! Si sa stii invat si ma joc indeajuns dar colegii incep sa isi bata joc de mine din ce in ce mai des spunandu-mi ca sunt balena si a ajuns chiar propria mama sa imi spuna asta si au dreptate.

| ChocolateFantasy a răspuns (pentru Anonimul122):

Ii zici unei fetite de 12 ani sa nu manance paine?raised eyebrows la varsta ei, astea sunt ESENTIALE! Are 12 ANI!

| ChocolateFantasy a răspuns (pentru MissPussy):

1 la mana pe tine nu trebuie sa te intereseze parerea celor care te jignesc fara vreun motiv! La varsta ta,asa sunt unii, fac glume proaste, mistouri fara rost s.a.m.d. Nu le dovedesti lor ca esti puternica, schimbandu-te doar pentru ca te agaseaza ei! Le arati ca esti puternica in momentul in care NU TE SCHIMBI PENTRU NIMENI SI PENTRU NIMIC si le dai peste nas cu caracterul tau! Tine minte! Nu fizicul conteaza, cei care rad de tine nu sunt decat niste copii prosti. Dovedeste-le contrariul si nu face ceva doar pentru ca te streseaza niste fraieri

| ChocolateFantasy a răspuns (pentru vegeta):

Tnx:*..Pai nu? Se duce dracu' toata generatia asta.

| alina88 a răspuns:

Buna xlovex
Cred ca la varsta ta cel mai indicat este sa practici foarte mult sport.
Desigur incearca pe cat posibil sa nu mananci dupa ora 18:00
dat ca vine vara profita si papa cat mai multe fructe si legume! Un lucru foarte important evita painea pe cat posibil, papa putin si des, nu te ridica niciodata cu burta prea plina de la masa! Sper ca te-am ajutat cat de cat! Numai bine!