| LoLiTa1808 a întrebat:

Am niste depigmentari(cred ca asta sunt) pe picioare si pe umeri.Sunt 100% sigura ca nu este vitiligo fiindca nu sunt asa albe, ca si laptele, cum arata in poze, sunt aproape ca si restul pielii numai cu o nuanta mai deschise, deci doar daca te uiti atent le poti observa.M-am mai uitat pe Internet la poze cu depigmentari si nici una nu arata ca ale mele.Nu stiu ce ar putea fi! Aveti vreo idee? Poate de la soare? Sau chiar nu stiu! Poate stiti ceva cu ce sa dau ca sa imi treaca?
Merci:*:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| cammm a răspuns:

Sunt de la soare 100 % big grin dupa mai multe dusuri o sa treaca

| onasis1961 a răspuns:

Poate o ciupercă de la ştrand!

| LoLiTa1808 explică (pentru onasis1961):

Pai si cum imi trece daca e ciuperca?

| onasis1961 a răspuns (pentru LoLiTa1808):

Mergi la o farmacie şi găseşti diferite unguiente!

| LoLiTa1808 explică (pentru onasis1961):

Ok.Mersi.

| LoLiTa1808 explică (pentru cammm):

Pai nu stiu..nu le am chiar de acum.Sunt de ceva timp dar nu le-am dat importanta(credeam ca sunt eu mai ciudata si mi se parebig grin)

| cammm a răspuns (pentru LoLiTa1808):

Sau poate ar putea fii asta
http://www.sfatulmedicului.ro/......itati_1344 :)

| 23partyboy a răspuns:

Dma/domnisoara problemele medicale,mai ales dermatologice se rezolva la dermatolog, nu prin comparatie cu poze de net, iar diagnostice din burta pot da si eu, fara nici macar sa va vad, care e problema?