Eu cred ca totusi ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui (intr-un mod cat mai politicos) ca are o problema cu igiena si ca ar trebui sa se spele mai des.
Spune-i cand o prinzi ca e binedispusa. Adica in fine bunicile sunt mereu binedispuse. Poti sa incepi conversatia cu ceva de genu: Buni hai putin ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Si pe urma o sa te intrebe despre ce vrei sa vorbiti. Ai putea sa ii spui: buni, acum ca sunt caldurile astea, corpul are nevoie de baie, pentru ca transpiri si se simte, si te-as ruga, desi cred ca nu esti obisnuita, sa faci dus mai des. Poti sa ii spui in felul asta.
Pai de ce nu ii spui pur si simplu ca miroase )?
Acum serios eu as incerca sa o pacalesc, incerca si tu : O mamaie sti ce bine te simti dupa ce iti dai cu gelul asta, am auzit ca face minuni, etc. Cred ca stii tu !
P.s: de unde esti si unde ai tara !
Uite frate cata lume la ora 2 , eu am o intrebarea de 3 zile, plus ca azi am multiplicat-o si la ora 1, 5, 7 si niciun raspuns !
Poi daca nu stiai asta e ora de varf
Data viitoare asa fac !
Bătrînii au deja vîrsta lor și lor le vine greu, foarte greu să aibă grijă de ei, și de aceea au așa miros neplăcut, fsr dacă vrei să-i spui asta bunică-i, spune-i cînd o să fiți între patru ochi, și să-i explici în așa fel ca să înțeleagă, explicăi în așa mod ca să-i fie clar ce vrei să spus, dar nu urît căci o să se supere dar asta nu trebuie căci nu am multe bunici doar cîteva și trebuie stimate. sper să înțelegi ceea ce vreau să spun. baftă
Risti sa o superi degeaba. stai departe de ea cat timp stai acolo si data viitoare nu te mai lasa carata acolo ca nu-i de tine. daca vor ai tai sa te duca acolo cearta-te cu ei, spune-le cum e bunica ta si cat de rau ti-e tie acolo. chestia e ca ai is si zgarciti ca existau si alte solutii, nu sa te oblige sa te duci unde le e lor mai ieftin sa te tina doar ca sa umble dezbracati prin casa.
dobrin1019 întreabă: